Nacházíte se zde: Úvod Pro média

Magazín ACTIVA

Magazín pro každého, kdo tráví svůj pracovní den v kanceláři. Od roku 2013 vydáváme pro naše zákazníky a obchodní partnery magazín, ve kterém představujeme témata, která se dotýkají každého, kdo tráví většinu svého pracovního dne v kanceláři. V anketě vyhlašované agenturou Czech Top 100 se ACTIVA magazín pravidelně umísťuje mezi 10 nejlepšími firemními časopisy.

Číslo 10 | 2017

Číslo 10 | 2017

Víte, co je to firemní strašák na čtyři? Přeci GDPR. A pokud kromě zkratky chcete vědět o tomto nařízení, které bude platit od května, víc, tak právě pro vás je úvodní článek. Patříte mezi ty, kteří mobil nemají jen na volání a využívají nejrůznější aplikace? Tak to si jistě přečtete článek o FinTech sturtupech. Pro dámy máme tipy na to, v čem oslníte na podzim, pro maminky na to, jak zabavit batolata. Rozhovor o vinohradském Pavilonu zaujme jistě nejen milovníky krásného designu. A na závěr již tradičně představíme další z projektů, který společně s vámi podporujeme, Nadační fond Zlatý oříšek.

Číslo 9 | 2017

Číslo 9 | 2017

Rok 2017 je pro Activu rokem výročním. Na to, jak se Activa za posledních 25 let měnila a rostla, zavzpomínali v úvodním článku spolumajitelé Arnošt Brož a Martin Leitgeb. Taky si myslíte, že lepidlo je prostě lepidlo, popisovač je prostě popisovač a že design kanceláře určuje koberec a možná židle? Tak to si nenechte ujít články o revolučních novinkách z kancelářského stolu. Váháte, co na sebe? Květiny budou letošní jaro tou správnou volbou. Nebo se nechte inspirovat rozhovorem s oděvní návrhářkou Irenou Slavíkovou a vyrobte si na sebe vlastní originální kousek. Z projektů, které společně s vámi podporujeme, jsme tentokrát vybrali představení komunitního centra Motýlek, ve kterém najdou porozumění a zábavu jak handicapované, tak i zdravé děti.

Číslo 8 | 2016

Číslo 8 | 2016

Také jste propadli antistresovým omalovánkám nebo nad touto zábavou nevěřícně kroutíte hlavou? Ať už patříte k fanouškům nebo ne, v osmém čísle magazínu se dočtete, proč je dobré relaxovat a po jaké pastelce šáhnout, aby „relax“ nebyl k zlosti. Zkusíme vás přesvědčit, že klasický archiv neřekl ještě své poslední slovo a že digitální současnost papír ještě nevyhubila. Představíme vám naši ostravskou pobočku a nový eshop s luxusními psacími potřebami. Líbí se vám projekt Celé Česko čte dětem? Nám také, a proto ho společně s vámi podporujeme. V rozhovoru s paní Evou Katrušákovou, ředitelkou projektu, se dozvíte, proč dětem číst a jak to obohacuje i nás dospělé.

Číslo 7 | 2016

Číslo 7 | 2016

Víte, proč nepoužívat padělané tonery? Jak sedět správně? Jak postupovat v případě šikany na pracovišti? Nebo jaké tempery koupit dětem do školy? Na tyto otázky najdete odpovědi v sedmém čísle našeho magazínu, který po třech letech změnil grafický kabát. Také vám představíme naši olomouckou pobočku a dvě neziskové organizace, které společně s námi podporujete svými internetovými objednávkami. Pomůžeme vám zorientovat se v sociálních sítích, namlsáme vás rozhovorem s cake designérkou Hankou Rawlibngs a poradíme vám, co si obléct na firemní večírek nebo zahradní párty.

Číslo 6 | 2015
V šestém číslo se dozvíte, že papír má v kanceláři stále své místo a že může...

Číslo 6 | 2015

V šestém číslo se dozvíte, že papír má v kanceláři stále své místo a že může skvěle fungovat i ve spojení s mobilní aplikací. Představíme vám Vinohradský Pavilon nejen jako stánek designového nábytku, ale také jako skvělé místo pro setkání s obchodními partnery. Poradíme vám s výběrem fixů, které zaručené nevyschnou a mají krásné syté barvy, nebo s výběrem trendy oblečení do kanceláře. V rozhovoru s vedoucí pobočky v Českých Budějovicích Gábinou Safelhoferovou se dozvíte, co se jí baví v práci i ve volném čase. Módní ilustrátorka Zuzana Osako vám zas poodhalí, která značka per je její Chanel.

Číslo 5 | 2015

Číslo 5 | 2015

Jak se protáhnout v kanceláři a nezpotit? Co si obléct do kanceláře, když je venku teplo? Nebo co o vás vypovídají čmáranice, kterými si krátíte chvilky na poradách? To vše se dozvíte v pátém čísle magazínu ACTIVA, který pro vás připravujeme. Zároveň se dozvíte něco o spotřebním materiálu, poradíme vám, jak si uvařit kvalitní kávu nebo kde se to naučit a představíme tým pražských obchodníků.

Číslo 4 | 2014

Číslo 4 | 2014

Ve čtvrtém čísle se dozvíte něco z historie papíru, zbouráme vám několik papírových mýtů, poradíme, jak se obléct do kanceláře nebo co si dát ke svačině. Představíme vám brněnskou pobočku, vysvětlíme, proč práce z domova není pro každého a pomůžeme s výběrem kreativních dárků pro kolegy, obchodní partnery nebo pro vaše děti.

Číslo 3 | 2014

Číslo 3 | 2014

V tomto čísle Vám poradíme, jak správně skartovat, jak se starat o květiny v kanceláři nebo jak si ozdobit své vzpomínky z výletů. Představíme Vám pobočku v Hradci Králové i projekt Řídím dobře, do kterého jsou zapojeni naši řidič. Budeme Vás rozmazlovat osvěžujícími nápoji nebo čokoládou. Na závěr si můžete přečíst o činnosti Občanského sdružení Leccos, které společně podporujeme.

Číslo 2 | 2013

Číslo 2 | 2013

Ve druhém čísle si můžete přečíst o znovuotevření Vinohradského Pavilonu, uděláte si s nám retro okénko do kanceláří 50.let, dozvíte se, jak a proč vznikla značka čajů Pickwick, můžete se nechat inspirovat nápady na vyrábění s dětmi a samozřejmě se dozvíte i něco o nás.

Číslo 1 | 2013

Číslo 1 | 2013

V prvním čísle jsme pro Vás připravili články, ve kterých se dozvíte, jak si upravit svoje pracovní místo, aby jste se cítili příjemně a pohodlně, dozvíte se, že není káva jako káva, jak vybrat pro své děti ty správné pastelky. Poodhalíme Vám také něco ze zákulisí naší firmy, představíme ústeckou pobočku a dozvíte se, že být mámou a pracovat v ACTIVĚ jde dobře skloubit.