Nacházíte se zde: Úvod Pro média

Magazín ACTIVA

Magazín pro každého, kdo tráví svůj pracovní den v kanceláři. Od roku 2013 vydáváme pro naše zákazníky a obchodní partnery magazín, ve kterém představujeme témata, která se dotýkají každého, kdo tráví většinu svého pracovního dne v kanceláři. V anketě vyhlašované agenturou Czech Top 100 se ACTIVA magazín pravidelně umísťuje mezi 10 nejlepšími firemními časopisy.

Číslo 10 | 2017

Číslo 10 | 2017

Víte, co je to firemní strašák na čtyři? Přeci GDPR. A pokud kromě zkratky chcete vědět o tomto nařízení, které bude platit od května, víc, tak právě pro vás je úvodní článek. Patříte mezi ty, kteří mobil nemají jen na volání a využívají nejrůznější aplikace? Tak to si jistě přečtete článek o FinTech sturtupech. Pro dámy máme tipy na to, v čem oslníte na podzim, pro maminky na to, jak zabavit batolata. Rozhovor o vinohradském Pavilonu zaujme jistě nejen milovníky krásného designu. A na závěr již tradičně představíme další z projektů, který společně s vámi podporujeme, Nadační fond Zlatý oříšek.

Číslo 11 | 2018

Číslo 11 | 2018

Jedenácté číslo magazínu vychází pár dní před vstupem GDPR v platnosti, takže se tomuto evropskému nařízení věnujeme i my. Nebudeme vás ale strašit tím, co jste měli zvládnout a jaký postih vás čeká. Zaměřili jsme se na mýty, které kolují v éteru, a které se s pomocí odborníka snažíme uvést na pravou míru. Máte rádi nové technologie, ale nechcete se vzdát psaní na papír? Nemusíte, Moleskine má pro vás řešení. Poradíme vám, jak a čím si zařídit novou kancelář. Ukážeme vám, jaké jsou nové módní trendy v kanceláři, a to nejen v oblečení. A v neposlední řadě představíme Krizové centrum v Brně, které společně podporujeme prostřednictvím projektu Activně dětem.

Číslo 9 | 2017

Číslo 9 | 2017

Rok 2017 je pro Activu rokem výročním. Na to, jak se Activa za posledních 25 let měnila a rostla, zavzpomínali v úvodním článku spolumajitelé Arnošt Brož a Martin Leitgeb. Taky si myslíte, že lepidlo je prostě lepidlo, popisovač je prostě popisovač a že design kanceláře určuje koberec a možná židle? Tak to si nenechte ujít články o revolučních novinkách z kancelářského stolu. Váháte, co na sebe? Květiny budou letošní jaro tou správnou volbou. Nebo se nechte inspirovat rozhovorem s oděvní návrhářkou Irenou Slavíkovou a vyrobte si na sebe vlastní originální kousek. Z projektů, které společně s vámi podporujeme, jsme tentokrát vybrali představení komunitního centra Motýlek, ve kterém najdou porozumění a zábavu jak handicapované, tak i zdravé děti.

Číslo 8 | 2016

Číslo 8 | 2016

Také jste propadli antistresovým omalovánkám nebo nad touto zábavou nevěřícně kroutíte hlavou? Ať už patříte k fanouškům nebo ne, v osmém čísle magazínu se dočtete, proč je dobré relaxovat a po jaké pastelce šáhnout, aby „relax“ nebyl k zlosti. Zkusíme vás přesvědčit, že klasický archiv neřekl ještě své poslední slovo a že digitální současnost papír ještě nevyhubila. Představíme vám naši ostravskou pobočku a nový eshop s luxusními psacími potřebami. Líbí se vám projekt Celé Česko čte dětem? Nám také, a proto ho společně s vámi podporujeme. V rozhovoru s paní Evou Katrušákovou, ředitelkou projektu, se dozvíte, proč dětem číst a jak to obohacuje i nás dospělé.

Číslo 7 | 2016

Číslo 7 | 2016

Víte, proč nepoužívat padělané tonery? Jak sedět správně? Jak postupovat v případě šikany na pracovišti? Nebo jaké tempery koupit dětem do školy? Na tyto otázky najdete odpovědi v sedmém čísle našeho magazínu, který po třech letech změnil grafický kabát. Také vám představíme naši olomouckou pobočku a dvě neziskové organizace, které společně s námi podporujete svými internetovými objednávkami. Pomůžeme vám zorientovat se v sociálních sítích, namlsáme vás rozhovorem s cake designérkou Hankou Rawlibngs a poradíme vám, co si obléct na firemní večírek nebo zahradní párty.

Starší čísla ACTIVA Magazínu

Starší čísla ACTIVA Magazínu

Starší čísla ACTIVA Magazínu nejsou dostupná, protože obsahují osobní údaje našich současných i bývalých zaměstnanců (jejich fotografie).